Humandata AB » Karriär Karriär – Humandata AB

Karriär

Vi söker alltid efter duktiga konsulter

HumanData är ett bolag i en tillväxtfas och söker ständigt ny personal med rätt kvalifikationer. Vi är ett specialistföretag, så det är främst erfarna konsulter som vi söker, men i vissa fall kan vi ta in personer där vi ser utvecklingsmöjligheter. Oavsett den tekniska kompetensen så krävs alltid engagemang, samarbetsförmåga, social kompetens och ärlighet.

HumanData är ett företag där ordet respekt är ett ledord. Oavsett ålder, kön, religion, ursprungsland eller läggning är du välkommen om du har de kvalifikationer som vi letar efter. Vi erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö och har många återkommande och nöjda kunder. Vi kan lova att du kommer höja din nuvarande kompetensnivå. Vi har en generös ersättningsmodell och frihet under ansvar för arbetstider och var du vill arbeta.

Älskar du SharePoint och har vad som krävs så tveka inte att höra av dig till info@humandata.se för mer information.

Underkonsult

Inom HumaData har vi vana av att samarbeta på olika sätt och behöver då och då komplettera eller utöka våra erbjudanden.

Därför söker vi erfarna och motiverade IT-konsulter inom SharePoint, Lync och Exchange som idag agerar i fåmansbolag dvs en till tio medarbetare och innehar F-skattsedel och vill fortsätta med det men har intresse att samarbeta med oss.

Kontakta oss för mer information.