SEF 2014

Expect to see and learn about:

  • How to install and migrate to SharePoint 2013
  • Migrating to Exchange 2013
  • Optimize Lync 2013
  • Moving to Office 365
  • integrating onprem and Office 365
  • Configuring ADFS and DirSync
  • Design SharePoint intranets and public portals
  • Smarter collaboration in SharePoint
  • Optimize MS Office 2013
  • Administrate Office 365
  • Get started with O365 App Development
  • Learn to love REST and OAUTH
  • Tips about Backup & Restore
  • Great 3rd party products
  • Governance procedures
  • How to make your SharePoint users happy
  • Smarter SP Development

And of course - Be sure you don't miss:

  • Our Famous SEF Party!
  • Mingle with the speakers
  • Connect to old and new friends
  • World-class exhibitors
  • Great food and beverages
  • the wonderful building and its park

Time schedule

Dag 1
08.00-09.00 – Registration & breakfast
09.00-09.50 Keynote (Bankettsalen)
09.50-10.05 – Break (15min)
10.05-11.05 – Session 1
11.05-11.30 – Coffee break & Exhibitor mingle (25 min)
11.30-12.30 – Session 2
12.30-13.30 – Lunch & Exhibitor mingle (60min)
13.30-14.30 – Session 3
14.30-14.45 – Break (15 min)
14.45-15.45 – Session 4
15.45-16.15 – Coffee break & Exhibitor mingle (30 min)
16.15-17.15 – Session 5
17.15-17.30 – Break (15 min)
17.30-18.30 – Session 6
18.30-19.30 – Exhibitor mingle
19.30-22.00 – 3-course dinner
22.00-01.00 – Party and free bar

Dag 2
08.30-09.00 – Breakfast
09.00-10.00Session 7
10.00-10.15 – Break (15 min)
10.15-11.15Session 8
11.15-11.35 – Coffee break & Exhibitor mingle (20 min)
11.35-12.35Session 9
12.35-13.35 – Lunch & Exhibitor mingle (60 min) 
13.35-14.35 Session 10
14.35-14.50 – Break (15 min)
14.50-15.50 – Session 11
15.50-16.20 – Coffee break & Exhibitor mingle (30 min)
16.20-17.20 – Session 12
17.20-17.30 – Break (10 min)
17.30-18.00 – Q&A, Prices, photo opportunity (end of conference)

​Fact

Date

September 29 - September 30 

Place

Piperska muren

Price per person (VAT/Moms not included)

SEK 6995

Are you a student? Please contact Erika for more information on prices.

VAT will be added to all prices. Refunds will not be given for cancellations or non-attendance.

Accommodations are not included in the price but there are hotels within walking distance of the conference. For more information please contact Erika.

Focus 

IT-Pro (level 200-400)

IT Pros are responsible for the care and feeding of server farms, Web applications, Active Directory, Exchange and SQL Server. While many developers may also share these responsibilities and will learn from these sessions, they are mainly focused on the Best Practices for system administrators. 

Developer & Designer (level 200-400)

Developers and designers have many similar responsibilities when it comes to working with SharePoint servers and other products, and many times are the same people. Because of this fact, there will be many sessions that will appeal to both developers and Web designers. 

Information Worker (level 100-200)

Information Workers include business users, end users, site collection administrators, trainers, project managers and anyone who requires a firm understanding of the end user experience in SharePoint. Many administrators, developers, and designers will also find these sessions to be valuable in defining the Best Practices in areas such as site collection management, document management, and business process management.